SHIIITTT, det er sykt hvor lenge siden jeg sist var innlogget på denne bloggen og postet et innlegg... Har jo ikke postet noe siden i fjor! Meeeen, nå er jeg tilbake. Hadde helt glemt at bloggen min eksisterte, fram til i dag. Når jeg gikk i gjennom de gamle innleggene og leste gjennom bloggen fikk jeg lyst til å starte å blogge igjen, så here I am. 

Processed with VSCO with a6 preset
 

Ikke så mye har forandret seg siden i fjor, men jeg har forandret meg mye som person (noe dere sikkert kommer til å legge merke til etterhvert). Jeg kommer fortsatt til å blogge om hverdagen min og gi dere oppdateringer når noe nytt har skjedd, jeg er fortsatt interessert i sminke og mote så slike innlegg vil også komme også er jeg fortsatt veldig glad i å ta bilder. Dersom det er noe noen lurer på om meg er det bare å stille spørsmål og om dere vil kan jeg skrive et litt mer personlig innlegg om meg der jeg forteller om for eks. hva jeg har søkt på til vgs. (Alt ut i fra hva dere ønsker å vite egt.)


Om du ikke har fulgt med på bloggen min før og er ny her, velkommen skal u værra! Setter stor pris på alle som vil høre på det jeg har å si, og som vil oppleve og være en del av min hverdag. Utrolig koselig <3 

 

Følg meg også gjerne på instagram: @Rakel.strom

 

 

Foretrekker du å ringe eller sende melding?

Det spørs egentlig på hvilken person det er og hva det gjelder. Men jeg tror jeg som oftest foretrekker å sende melding. Men som sagt, det varierer veldig.

 

Har du instagram?

Ja, det har jeg. Instagramen min heter Rakel.strom så det er bare å følge den om du ønsker det. 

 

Når begynte du med sminke?

Det er jeg ikke helt sikker på egentlig, men jeg tror jeg startet ganske tidelig å prøve ut sminke for gøy. Mamma brukte å sminke meg slik at jeg skulle ligne en barbiedukke når jeg var liten, så brukte jeg å stå med sminke, kjole og lekemikrofon foran mamma og pappa å ha "show". Jeg har alltid vært den jenta som er litt mer interessert i sminke enn ganske mange andre. Tror jeg startet å bruke sminke sånn for real når jeg gikk i syvende klasse.

 

Har du noen planer for sommeren?

Skal være mye ute med venner, også skal jeg noen turer på hytta og bare være hjemme. Jeg og vennene mine har også snakket om å dra på telttur sammen engang, men vi får se. Ja, også skal jeg kjøre til Stavanger en tur med familien, å spise maaassssseeeee usunn mat fordi: fuck sommerkroppen right?


Processed with VSCO with hb2 presetHar du noen favoritt sko?

Har ikke noen favoritt sko, men er veldig glad i nike sko (nike air max osv.) og generelt hvite sko.

 

Når er neste gang du reiser og hvor skal du?

Neste gang jeg reiser er i sommerferien når jeg skal til Stavanger en tur med familien min. Men neste gang jeg reiser ut av landet, er i påskeferien 2017 da jeg skal til Gran Canaria på ferie.

  

Hva vil du bli når du blir stor?

Det er jeg veldig usikker på egentlig... Så lenge det ikke er en kjedelig A4 jobb og helst ikke noe som innebærer matte (eller hjerne, haha neida...) Vil ha en jobb der jeg gjør noe interessant. Kanskje noe med sosiale medier, skriving, film, interiør eller fotografi... I really dont know. 

 

Har du en favoritt sang for tiden?

Hmm, jeg er ikke helt sikker. Kommer ikke på en nå, sorry.

 

Hva er din favoritt farge?

Har ingen favoritt farge. fordi jeg ikke er så veldig glad i farger, men om jeg må velge så hadde det blitt lyse pastell farger. Sånn lyse rosa, lyse blå osv. 

 

Hvordan er du som person?

Jeg er ganske sjenert og stille til vanlig, men når du først blir godt kjent med meg kan jeg være ganske crazy, haha. Ser på meg selv som en veldig chill og rolig person, men innrømmer at jeg kan være ganske festløve også...
 

Hva ser du etter i en gutt?

Ser først og fremst på personligheten, men utseende er et pluss det også. Det at han er ærlig, omtenksom og snill er veldig viktig, men også hvordan han er å være med. Det at vi har det gøy sammen og at det ikke er en sånn "klein stemning" i mellom oss. En som aksepterer meg for den jeg er, en man kan være seg selv med og ha det morsomt sammen med.
 

Hvem er dine bestevenner?

Bestevennene mine vet det selv. (Ingen nevnt, ingen glemt)

 
Heisann og hoppsann<3

Nå er det lenge siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde, så jeg tenkte at det kunne være gøy med et slikt innlegg. Derfor er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med spørsmål du lurer på, så skal jeg svare på de om ikke så lenge. Du kan også sende spørsmål på direktemelding på instagram om du føler for det; Rakel.strom.
Jeg må også beklage for uregelmessig blogging og lite blogg innlegg. Har vært "litt" slapp på blogging en ganske god stund nå og ikke helt vist hva jeg skulle ha blogget om. Har ikke hatt så mye å gjøre i kalde trønderlag, så jeg har som regel bare hvert hjemme å spis og sett på netflix, haha. Men nå som det begynner å bli varmere ute, det er mer ting som skal skje framover (som at jeg snart skal konfirmeres, 17 mai osv.) og det er flere muligheter til å gjøre ting, så lover jeg at det skal bli mer blogging framover. Eller.. vell, jeg skal prøve så godt jeg kan ihvertfall.

 

Men still spørsmål, så blir jeg veeeeldig glad!

 
Hei dere! Vet jeg har blogget veldig lite i det siste, men det er fordi jeg ikke finner noe spesielt eller interessant å blogge om. Jeg vet ikke hva dere liker å lese om, så om dere kunne gi meg noen tips til hva jeg kan blogge om, så ville jeg blitt veldig takknemlig. Har vurdert å ha en linkerunde eller en spørsmålsrunde, but I dont know? Hva vil dere lese om på bloggen?


 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end