05.11.2016

?The more I see, the less I know, the more I'd like to let it go.


― The Red Hot Chili Peppers
 
I det siste har jeg begynt å elske interiør og synes det er utrolig gøy å designe, ommøblere og kjøpe nye ting til rommet mitt. Det er her jeg selv kan bestemme akkurat hvordan ting skal se ut, noe som jeg synes er utrolig kult. Har allerede lyst til å flytte for meg selv, bare for å kunne innrede min helt egen leilighet. Men det er nok fortsatt en god stund før det kommer til å skje. Interiør har blitt som en hobby for meg, eller mer som en ting jeg har lyst til å drive på med hele tiden, på en måte. Hmm... kanskje jeg skal studere interiør på videregående?

  

 

 
 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end