Etter jeg våknet flere ganger i løpet av natten med hoste, vond hals, tett nese, ørebetennelse og hadde feber valgte jeg å holde sengen i dag. Så og si hele familien er syk, så det har blitt en rolig dag i huset her. Det er så utrolig kjipt å være syk.. Skulle egentlig vært på skolen, siden vi hadde både fagsamtale i Krle og framføring i musikk. Men det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Er man syk og sengeliggende, så er man syk og sengeliggende, haha. Jeg måtte derfor holde sengen i dag. Tok med meg dyna på sofaen å lå og så serier og slappet av. Må vell jobbe litt med lekser etterpå også.

 

 

  


Er så utrolig sulten nå og jeg skal prøve å få i meg noe å spise. Frister ikke med mat akkurat nå, men kan jo alltids prøve meg på en liten matbit. Er jeg den eneste som mister all matlysten når jeg er syk? Har ikke lyst på godteri engang, å det er ganske så sykt. Jeg som ellers er sååååå glad i godteri. Men trenger mer næring for å bli frisk, så får vell bare presse i meg en liten mat bit.
 

Hva har dere gjort i dag? Flere som er syk?
Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end