Åhhhh, jeg er så utrolig glad for å kunne våkne helt av meg selv i dag, uten en irriterende alarm som gnager hull i ørene på meg! Det er så sinnsykt herlig å få tatt igjen litt søvn etter en slitsom uke med skole, innleveringer, prøver og lange skoledager. 

 

I går var jeg på 40-årsdag til en venninne av familien, noe som var utrolig koselig, selv om klokka ble ganske mye til slutt. Når jeg hadde kommet hjem var jeg helt gåen etter en lang dag, så det tok ikke lang tid før jeg sovnet for å si det sånn! Jeg rakk derfor ikke å se den nye episoden av skam i går, så det første jeg gjorde når jeg sto opp i morges var å ta opp mac´en. Fyyyysøren, det var så sinnsykt bra! Må være den beste og mest romantiske episoden serien har hatt hittil. Men nok om skam, skal ikke spoile hva som skjedde for de som ikke har sett det enda, haha.

 

Resten av dagen skal jeg spise masse smågodt og fajitas, se på supernatural (som er en av de beste seriene jeg noen gang har sett), sove enda mer og bare ta det med ro. Noen dager er det bare midt i blinken å bare "chillen" hjemme.

 

Ja, jeg vet... Jeg ser ut som en okse, haha... Av en eller annen grunn så fikk jeg tilsendt en fake nese piercing i går sammen med noen sminkekoster jeg bestilte på aliexpress. Aner ikke hvordan den havnet der, men synes det var gøy å se hvordan jeg ville ha sett ut med ring i nesen.

 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end