Nå sitter jeg i senga og spiser en veldig, veldig sen frokost. Det er jo sommerferie nå og sommerferie betyr sene kvelder, lange morgener og ødelagt døgnrytme, am I right? Jeg satt opp gaaaanske lenge i natt for å se ferdig sesong 6 av White Collar på netflix. Det er en kjempe bra serie og jeg anbefaler den kjempe mye til dere som liker serier som inneholder FBI, drama, gåter og mysterier.  Etter jeg har blogget ferdig skal jeg begynne å se american horror story - hotell, siden jeg ikke har rukket å se den sesongen enda. Tror det blir mye netflix titting i ferien om det skal være så dårlig vær som det er her i Trondheim. Satser på at det i alle fall blir noen finværsdager i løpet av sommerferien, for hvis ikke blir denne jenta sittende mye hjemme foran pcen.


 
Akkurat nå sitter jeg å ser på bilder fra Gran Canaria turen jeg var på i vinter og mimrer tilbake til varmen. Selv om det er sommerferie så er det ikke så veldig varmt her i Norge (hvertfall ikke i Trondheim) og det hadde vært utrolig godt å reise til varmen igjen. Det blir nok desverre en stund til neste ferietur til utlandet da. Vet at det er mange som bruker å reise til varmere strøk i sommerferien, men det blir ikke noe av det på meg i år. Men om noen uker skal jeg kanskje reise til Oslo da, så det blir jo spennende det også, selv om det ikke er like varmt der som i Gran Canaria. Oslo er en utrolig fin by og jeg gleder meg masse til å dra dit igjen. Kommer selvfølgelig til å dele ting fra Osloturen på bloggen når den tiden kommer. 

Processed with VSCO with hb2 preset


 
Jeg snublet over en oppskrift på hjemmelaget karamell frappe og jeg fikk så utrolig lyst å teste den ut. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, selv om jeg gikk tom for karamell saus og det ble kanskje litt for lite av det. Oppskriften kan du finne her♡ Ble et ganske sent innlegg i dag og jeg beklager veldig for det. Har brukt første dagen av sommerferien på å være ute med venner i finværet. Jeg har også vært på en avslutningsfest i skogen siden det er tradisjon på siste skoledag. Blir nok et litt lengre og mer interessant blogg innlegg senere. Vi blogges mer i morgen! 
I dag var siste skoledag før sommerferien og siste dag på grunnskolen for meg. Nå har jeg mottatt vitnemålet mitt og er offisielt ferdig med 10 år skolegang. Dette har vært en veldig emosjonell dag, men mye tårer og klemming. Tenk at når sommerferien er over så skal vi ikke gå i klasse sammen lengre og at vi begynner på helt forskjellige skoler... Det blir både spennende, trist og interresant på samme tid. Det blir godt å starte på videregående, bli kjent med nye folk og få velge mer selv når det gjelder utdanning, men det er samtidig så vondt å si hade til alle sammen. Mange her kommer jeg ikke til å ha noe mer kontakt med etter sommeren, flere ser jeg kanskje aldri igjen. Det er litt rart å tenke på egentlig... Mange her har jeg jo gått sammen med siden barnehagen og kjent omtrent hele livet mitt, så det føles veldig unaturlig ut å kanskje aldri se de igjen.

Jeg vil bare si tusen takk for alle herlige minner klasse 10C, og for alle de tre fantastiske årene på ungdomsskolen. Vil også si lykke til videre i livet, både til de jeg har gått sammen med på ungdomsskolen i tre år og de jeg har gått med på skole i 10 år. Dere er en helt fantastisk gjeng og ingen skole har bedre miljø, lærere og folk som på denne skolen. Jeg kan si med hånda på hjerte at ingen er så inkluderende som klassen vår og har så fucka humor. Kommer til å savne dere kjempe masse!


We made it bitches, ferdig med 10 år skole! Og videregående - we are ready for you (etter sommerferien selvfølgelig..)
  

Følte for å sminke meg litt i dag og slik ble resultatet. Jeg er veldig glad i å sminke meg, men når jeg skal på skolen går jeg som regel uten sminke, eller med bare mascara. Når jeg ikke har noe å gjøre eller når jeg kommer hjem fra skolen, så går det fort et par timer på å sitte foran sminkebordet å teste ut nye looker. Dagens sminkelook ble ganske enkel og er veldig sommer inspirert. Produktene jeg brukte er listet opp under. Håper dere likte sminkelooken!

 

♡ Foundation - LOréal, True Match

♡ Eyeliner - Smashbox, limitless liquid liner pen

♡ Øyenbryn - Anastasia, dipbrow pomade (dark brown)

♡ Lepper - Nyx lingerie Liquid Lipstick (bedtime flirt)

♡ Øyenskygge -  Sleek øyenskygge palett 

♡ Highlighter - Mac, mineralize Skinfinish

♡ Mascara - Max Factor, Masterpiece max mascara 
♡ Free me - Sia

♡ VIII - Philip Emilio

♡ Håper du har plass - Cezinando

♡ XO TOUR Llif3 - Lil Uzi Vert 

♡ An$wering machine - Gerald Ofori

Anbefaler alle å høre denne låta, går i klasse med Gerald og han er utrolig talentfull! Han har kommet langt til å være bare 16 år gammel. Gå å skjekk den ut, du kommer ikke til å angre!

 

♡ Gunerius remix - Amanda Delara

♡ Im the one - DJ Khaled

♡ 2U - David Guetta feat. Justin Bieber

♡ Swalla - Jason Derulo, Nicki Minaj, Ty dolla $ign

♡ Attention - Charlie Puth
I dag tidlig tok jeg meg en tur til byen for å kjøpe kjole og litt stæsj til avsluttningsballet som er på mandagen. Begynte å bli litt tom for sminke og har så mye gammel sminke, så fant ut at det var på tide å fylle opp sminkesamlingen min med noe nytt. Må jo selvfølgelig ha "makeup on fleek" når det er ball! Kjolen jeg kjøpte får dere se i et annet innlegg, mest sannsynlig på mandag rett før ballet, siden jeg tenkte at dette innlegget bare skal være om sminke innkjøpene.

NYX matte finish setting spray / Har aldri hatt en setting spray før, så tenkte det var på tide å kjøpe en. Prøve den nettopp, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om den enda.. 

 

Neglelakk fra H&M i fargen "Pillow talk". Neglelakken ser veldig rosa ut på bildene, men er veldig naturlig med bittelitt rosa skjær i. Jeg er fornøyd med denne lakken, fargen er søt og jeg synes den ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bildene. Neglelakken var ikke dyr i det hele tatt, den kostet 49,90 kr og jeg synes den var veldig god til å være så billig. Jeg så for meg at den skulle være veldig tynn og gjennomsiktig, men den er ikke det i det hele tatt. Den er også veldig lett å påføre, kosten er perfekt!

 

NYX - Sculpt & Highlight / Jeg kjøpte min i fargen taupe/ ivory. Har ikke fått testet ut produktet enda, men har hørt masse positive ting om den. Gleder meg så utrolig mye til å teste den ut!


Anastasia beverly hills dipbrow pomade i fargen dark brown / Bruker Anastasia sin dipbrow  pomade omtrent hver gang jeg sminker øyenbrynene mine. Anastasia sin dipbrow er et av mine favoritt produkter og jeg klarer meg ikke uten dette produktet. Begynte å gå tom, så da var det på tide å kjøpe en ny. Fikk også lyst til å teste ut noe sminke fra sleek siden jeg ikke eier noe av sleek fra før av. Jeg valgte derfor å teste ut dette øyeskygge palettet. Valget sto i mellom highlighterne deres og øyeskygge palettet, og helt ærlig så angrer jeg på valget jeg tok. Har hørt så mye positivt om highlighterne deres og at de er utrolig pigmenterte, og jeg har ønsket å teste det ut lenge nå. Men så dum som jeg er valgte jeg heller øyenskygge palettet på grunn av at fargene var så nydelige. Trodde øyeskyggene skulle være like pigmenterte som highlighterne, men det var de ikke.. Har hørt mye positivt om øyeskyggene og at de var pigmenterte også, men de fungerte ikke for meg.  Fikk nesten ikke noe farge og jeg måtte sitte lenge for å få øyenskyggen til å fungere. 


Øyenvipper og øyevippe lim fra House of lashes / Øyenvippene jeg kjøpte heter Bambie og virker utrolig fine! Har ikke fått prøvd de enda siden jeg skal vente meg å bruke de til ballet. Gleder meg masse til å se hvordan de ser ut på.

Mascara fra Loreal Paris - Mega volume collagene 24h / Har ikke prøvd mascaraen her før så jeg har ingen formening om den. 


NYX Lingerie Liquid Lipstick - Bedtime flirt / Jeg elsker denne allerede! Denne ser også veldig rosa ut på bildet, men er veldig naturlig i virkeligheten. Kommer nok til å bruke denne mye framover. Er kjempe fornøyd med fargen og alt egentlig! 

Har du prøvd noen av disse produktene og har du noen meninger om produktene? Kommenter gjerne i kommentarfeltet, vil gjerne høre deres meninger også. Vi blogges♡
SHIIITTT, det er sykt hvor lenge siden jeg sist var innlogget på denne bloggen og postet et innlegg... Har jo ikke postet noe siden i fjor! Meeeen, nå er jeg tilbake. Hadde helt glemt at bloggen min eksisterte, fram til i dag. Når jeg gikk i gjennom de gamle innleggene og leste gjennom bloggen fikk jeg lyst til å starte å blogge igjen, så here I am. 

Processed with VSCO with a6 preset
 

Ikke så mye har forandret seg siden i fjor, men jeg har forandret meg mye som person (noe dere sikkert kommer til å legge merke til etterhvert). Jeg kommer fortsatt til å blogge om hverdagen min og gi dere oppdateringer når noe nytt har skjedd, jeg er fortsatt interessert i sminke og mote så slike innlegg vil også komme også er jeg fortsatt veldig glad i å ta bilder. Dersom det er noe noen lurer på om meg er det bare å stille spørsmål og om dere vil kan jeg skrive et litt mer personlig innlegg om meg der jeg forteller om for eks. hva jeg har søkt på til vgs. (Alt ut i fra hva dere ønsker å vite egt.)


Om du ikke har fulgt med på bloggen min før og er ny her, velkommen skal u værra! Setter stor pris på alle som vil høre på det jeg har å si, og som vil oppleve og være en del av min hverdag. Utrolig koselig <3 

 

Følg meg også gjerne på instagram: @Rakel.strom

 

 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Makeup · Meg <3 · Mote · Outfits · Tags · TipsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end