Sneakers er jo en veldig stor trend i år og jeg bare elsker sneakers. Så når jeg fikk øye på disse måtte jeg bare kjøpe de! Disse er utrolige gode å gå i, sålene er utrolig gode. Itillegg til at jeg synes de ser bra ut. Jeg er utrolig fornøyd med skoene, å gleder meg til å bruke de mye i vår og til sommeren. Jeg kjøpte faktisk disse på xxl om noen lurte, dere finner de --> her. 
Nå er snart den første uken i Mai ferdig folkens! Shit, føler tiden går veldig fort og tipper denne måneden kommer til å være over før vi vet ordet av det. Ikke så lenge til sommerferie heller nå, ahhh, herlig. Gleder meg kjempe mye til sommerferie, tipper at det ikke bare er jeg som gledes, haha. Vell, i dette innlegget tenkte jeg å dele planene mine og målene mine for resten av Mai. Hadde egentlig tenkt å ha et slikt innlegg før måneden startet, men med så mye stress med skolearbeid, tentamener osv, føk tiden i fra meg. Så mange ting jeg skulle ha gjort, men som jeg aldri har tid til. Så mange planer, så lite tid.

 

♥ Farge og klippe håret

Er lenge siden jeg har farget håret nå og jeg har fått enormt ettervekst. Håret har også blitt veldig slitt på tuppene, så det er på tide å gjøre noe med det nå, før konfirmasjonen.♥ Konfirmasjon
Allerede på lørdagen skal jeg konfirmeres og jeg gleder meg kjempe mye. Jeg skal også i konfirmasjonen til ei barndomsvenninne i morgen.

 

♥ Feire 17. Mai

Må jo selvfølgelig feire 17. Mai i år også. Tenker kanskje å gå i tog også i år, bare for å kunne vise fram bunaden min. Ahh, jeg elsker bunaden min, graffeldrakt is love, draffeldrakt is life<3

 

♥ Tivoli 

Har lenge planlagt å dra på tivoli med noen venner, så dette skal utføres, haha. Man blir aldri for gammel for tivoli, det er jo kjempe gøy!

 

♥ Tentamener 

Tentamens tiden er alltid like kjipt, men det må gjennomføres. Målet mitt er derfor å gjøre det så godt jeg kan på alle tentamene, lese og studere hardt. 

 

♥ Spise sunt og trene

Har alltid hatt et mål om å få et sunnere kosthold, få en mer trent kropp og bli mer våken, men det fungerer aldri... Men denne måneden skal det fungere! Nå som det har blitt varmere ute blir det lange gåturer og jogging. 

 

// Har du noen planer for resten av Mai? Flere som skal konfirmeres i år? //

Foretrekker du å ringe eller sende melding?

Det spørs egentlig på hvilken person det er og hva det gjelder. Men jeg tror jeg som oftest foretrekker å sende melding. Men som sagt, det varierer veldig.

 

Har du instagram?

Ja, det har jeg. Instagramen min heter Rakel.strom så det er bare å følge den om du ønsker det. 

 

Når begynte du med sminke?

Det er jeg ikke helt sikker på egentlig, men jeg tror jeg startet ganske tidelig å prøve ut sminke for gøy. Mamma brukte å sminke meg slik at jeg skulle ligne en barbiedukke når jeg var liten, så brukte jeg å stå med sminke, kjole og lekemikrofon foran mamma og pappa å ha "show". Jeg har alltid vært den jenta som er litt mer interessert i sminke enn ganske mange andre. Tror jeg startet å bruke sminke sånn for real når jeg gikk i syvende klasse.

 

Har du noen planer for sommeren?

Skal være mye ute med venner, også skal jeg noen turer på hytta og bare være hjemme. Jeg og vennene mine har også snakket om å dra på telttur sammen engang, men vi får se. Ja, også skal jeg kjøre til Stavanger en tur med familien, å spise maaassssseeeee usunn mat fordi: fuck sommerkroppen right?


Processed with VSCO with hb2 presetHar du noen favoritt sko?

Har ikke noen favoritt sko, men er veldig glad i nike sko (nike air max osv.) og generelt hvite sko.

 

Når er neste gang du reiser og hvor skal du?

Neste gang jeg reiser er i sommerferien når jeg skal til Stavanger en tur med familien min. Men neste gang jeg reiser ut av landet, er i påskeferien 2017 da jeg skal til Gran Canaria på ferie.

  

Hva vil du bli når du blir stor?

Det er jeg veldig usikker på egentlig... Så lenge det ikke er en kjedelig A4 jobb og helst ikke noe som innebærer matte (eller hjerne, haha neida...) Vil ha en jobb der jeg gjør noe interessant. Kanskje noe med sosiale medier, skriving, film, interiør eller fotografi... I really dont know. 

 

Har du en favoritt sang for tiden?

Hmm, jeg er ikke helt sikker. Kommer ikke på en nå, sorry.

 

Hva er din favoritt farge?

Har ingen favoritt farge. fordi jeg ikke er så veldig glad i farger, men om jeg må velge så hadde det blitt lyse pastell farger. Sånn lyse rosa, lyse blå osv. 

 

Hvordan er du som person?

Jeg er ganske sjenert og stille til vanlig, men når du først blir godt kjent med meg kan jeg være ganske crazy, haha. Ser på meg selv som en veldig chill og rolig person, men innrømmer at jeg kan være ganske festløve også...
 

Hva ser du etter i en gutt?

Ser først og fremst på personligheten, men utseende er et pluss det også. Det at han er ærlig, omtenksom og snill er veldig viktig, men også hvordan han er å være med. Det at vi har det gøy sammen og at det ikke er en sånn "klein stemning" i mellom oss. En som aksepterer meg for den jeg er, en man kan være seg selv med og ha det morsomt sammen med.
 

Hvem er dine bestevenner?

Bestevennene mine vet det selv. (Ingen nevnt, ingen glemt)

 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end