Heisann og hoppsann<3

Nå er det lenge siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde, så jeg tenkte at det kunne være gøy med et slikt innlegg. Derfor er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med spørsmål du lurer på, så skal jeg svare på de om ikke så lenge. Du kan også sende spørsmål på direktemelding på instagram om du føler for det; Rakel.strom.
Jeg må også beklage for uregelmessig blogging og lite blogg innlegg. Har vært "litt" slapp på blogging en ganske god stund nå og ikke helt vist hva jeg skulle ha blogget om. Har ikke hatt så mye å gjøre i kalde trønderlag, så jeg har som regel bare hvert hjemme å spis og sett på netflix, haha. Men nå som det begynner å bli varmere ute, det er mer ting som skal skje framover (som at jeg snart skal konfirmeres, 17 mai osv.) og det er flere muligheter til å gjøre ting, så lover jeg at det skal bli mer blogging framover. Eller.. vell, jeg skal prøve så godt jeg kan ihvertfall.

 

Men still spørsmål, så blir jeg veeeeldig glad!

 

Puma tskjorte // never denim jeans fra bikbok // Adidas bag fra urban
 
I dag prøvde jeg meg på å lage sjokoladefondant for første gang, noe som var utrolig vellykket, selv om jeg lot de stå litt for lenge i ovnen. Oppskriften jeg brukte er fra Tine, dere finner den --> HERQotd: Noen andre som har tenkt til å prøve denne oppskriften? 
 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end