Hei dere! Vet jeg har blogget veldig lite i det siste, men det er fordi jeg ikke finner noe spesielt eller interessant å blogge om. Jeg vet ikke hva dere liker å lese om, så om dere kunne gi meg noen tips til hva jeg kan blogge om, så ville jeg blitt veldig takknemlig. Har vurdert å ha en linkerunde eller en spørsmålsrunde, but I dont know? Hva vil dere lese om på bloggen?


 
Hei dere! Nå er det endelig påskeferie og i ferien min kommer jeg til å være mye på hytta. Hele familien våknet tidelig i dag, slik at vi kunne komme fram til hytta i passe tid. Så når vi kom til hytta var det bare å pakke ut, lage middag og slappe av. Jeg og mamma tok oss også en liten gåtur i området, siden vi hadde vært så stillesittende hele dagen. 


 

 

Hva skal du gjøre i ferien?  //  Ha en fin påskeferie!
Heihei! Long time no see??

Tenkte å vise dere noe av det jeg har kjøpt i det siste. Både noen nye favorittplagg og noen nye sminke produkter som jeg har blitt utrolig glad i i det siste. Har ikke handlet så utrolig mye og orker ikke å vise alt, men dette er noe av det jeg har kjøpt.

Sminke kjøpt på H&M

Fit me - Maybelline foundation

True match touche magique concealer - L'oreal paris

Tubetop og bh - H&M

 

Adidas originals jakke - Urban

 

Hva synes dere om innkjøpene?


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end