Heihei, lenge siden sist! Tenkte bare å stikke innom en liten tur for å fortelle hvorfor jeg ikke har blogget på en stund og hvorfor det kommer til å bli en stund til neste gang jeg blogger også.

Grunnen til at jeg ha blogget så lite i det siste er fordi jeg har fått et virus som kalles EBV. Viruset gjør slik at man får mononukleose, også kjent som kyssesyken. Pga. at jeg har fått kyssesyken har jeg blitt veldig tappet for energi, å klarer ikke å gjøre så spesielt mye. Blogging er kanskje noe av det siste jeg har tenkt på i det siste. Om du vil vite mer om hva kyssesyken er, kan du trykke her. 

Så beklager for lite blogging, men er man dårlig så er man dårlig... Det kan ta en god stund før jeg begynner å blogge igjen, siden kyssesyken varer såpass lenge. Men jeg gleder meg til å bli frisk og kan begynne å blogge oftere igjen. Så da kommer det til å bli lite blogging, fram til jeg har blitt frisk igjen.


 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end