I dag tidlig tok jeg meg en tur til byen for å kjøpe kjole og litt stæsj til avsluttningsballet som er på mandagen. Begynte å bli litt tom for sminke og har så mye gammel sminke, så fant ut at det var på tide å fylle opp sminkesamlingen min med noe nytt. Må jo selvfølgelig ha "makeup on fleek" når det er ball! Kjolen jeg kjøpte får dere se i et annet innlegg, mest sannsynlig på mandag rett før ballet, siden jeg tenkte at dette innlegget bare skal være om sminke innkjøpene.

NYX matte finish setting spray / Har aldri hatt en setting spray før, så tenkte det var på tide å kjøpe en. Prøve den nettopp, men jeg vet ikke helt hva jeg synes om den enda.. 

 

Neglelakk fra H&M i fargen "Pillow talk". Neglelakken ser veldig rosa ut på bildene, men er veldig naturlig med bittelitt rosa skjær i. Jeg er fornøyd med denne lakken, fargen er søt og jeg synes den ser mye bedre ut i virkeligheten enn på bildene. Neglelakken var ikke dyr i det hele tatt, den kostet 49,90 kr og jeg synes den var veldig god til å være så billig. Jeg så for meg at den skulle være veldig tynn og gjennomsiktig, men den er ikke det i det hele tatt. Den er også veldig lett å påføre, kosten er perfekt!

 

NYX - Sculpt & Highlight / Jeg kjøpte min i fargen taupe/ ivory. Har ikke fått testet ut produktet enda, men har hørt masse positive ting om den. Gleder meg så utrolig mye til å teste den ut!


Anastasia beverly hills dipbrow pomade i fargen dark brown / Bruker Anastasia sin dipbrow  pomade omtrent hver gang jeg sminker øyenbrynene mine. Anastasia sin dipbrow er et av mine favoritt produkter og jeg klarer meg ikke uten dette produktet. Begynte å gå tom, så da var det på tide å kjøpe en ny. Fikk også lyst til å teste ut noe sminke fra sleek siden jeg ikke eier noe av sleek fra før av. Jeg valgte derfor å teste ut dette øyeskygge palettet. Valget sto i mellom highlighterne deres og øyeskygge palettet, og helt ærlig så angrer jeg på valget jeg tok. Har hørt så mye positivt om highlighterne deres og at de er utrolig pigmenterte, og jeg har ønsket å teste det ut lenge nå. Men så dum som jeg er valgte jeg heller øyenskygge palettet på grunn av at fargene var så nydelige. Trodde øyeskyggene skulle være like pigmenterte som highlighterne, men det var de ikke.. Har hørt mye positivt om øyeskyggene og at de var pigmenterte også, men de fungerte ikke for meg.  Fikk nesten ikke noe farge og jeg måtte sitte lenge for å få øyenskyggen til å fungere. 


Øyenvipper og øyevippe lim fra House of lashes / Øyenvippene jeg kjøpte heter Bambie og virker utrolig fine! Har ikke fått prøvd de enda siden jeg skal vente meg å bruke de til ballet. Gleder meg masse til å se hvordan de ser ut på.

Mascara fra Loreal Paris - Mega volume collagene 24h / Har ikke prøvd mascaraen her før så jeg har ingen formening om den. 


NYX Lingerie Liquid Lipstick - Bedtime flirt / Jeg elsker denne allerede! Denne ser også veldig rosa ut på bildet, men er veldig naturlig i virkeligheten. Kommer nok til å bruke denne mye framover. Er kjempe fornøyd med fargen og alt egentlig! 

Har du prøvd noen av disse produktene og har du noen meninger om produktene? Kommenter gjerne i kommentarfeltet, vil gjerne høre deres meninger også. Vi blogges♡


Bukse - Gina Tricot // Topper - Bikbok // Concealer - Kicks //
Mac leppestift - Kicks // Nudie øyenskygge palett - CubusJeg kjøpte et nudie øyenskygge pallet på Cubus for 185 kr og jeg er super fornøyd! Dette er veldig likte Nude øyenskygge palettene, så jeg tror det er laget for å være en billigere versjon av øyenskyggene.
Det er i allefall et utrolig fint palett, fargene er helt perfekte og de er veldig enkle å blende ut.

Mac leppestiften kjøpte jeg på Kicks og den kostet 175 kr. Den er i fargen "Hug me" og den er helt nydelig!
Har forelsket meg i den allerede.

Concealeren kjøpte jeg også på kicks og den kostes 99 kr. Denne er i fargen "01 Light" og den har en veldig fin dekke evne. Den er også veldig enkel å blende ut, noe som er midt i blinken!
 
For noen dager var jeg i byen og kjøpte inn litt sminke og en caps. Jeg tenkte å vise dere innkjøpene den dagen, men jeg glemte det helt og kom ikke på det før nå. Men bedre sent enn aldri, right? Heheh... Derfor tenkte jeg å vise dere innkjøpene mine nå.

NY Yankees caps, basic - Urban // NYX soft matte lip cream - NYX avdelingen på Cubus // Fit me Maybelline - Cubus // Anastasia beverly hills dip brow pomade i fargen "Chocolate" - Kicks

Min NYX soft matte lip cream er i fargen Milan. Den er en ganske "knall rosa" farge og jeg liker den kjempe godt! Denne kjøpte jeg på NYX avdelingen til Cubus. Jeg husker ikke hvor mye den kostet, men jeg vet de selger den på Kicks også til 79,-

NY Yankees capsen min er kjøpt på Urban. Den kostet 399,- og jeg er super fornøyd!

Min Anastasia Dipbrow Pomade er i fargen Chocolate og kostet 255,- på Kicks. Jeg liker denne utrolig godt, å synes denne dipbrowen er helt perfekt. Den er veldig "creamy" i konsistensen, noe som gjør at den er veldig god til å lage både rette, litt mørkere streker og som gjør at den er veldig god til "blende" ut. Denne funker veldig godt på brynene mine, å jeg anbefaler dere til å teste den.Fit me Maybelline, er en fin og god foundation. Kanskje ikke den beste jeg har prøvd, men den er likevel en veldig fin foundation. Den "blender" seg godt ut og gjør at huden ikke føles så tørr, uten at den blir noe spesielt oljete. Den er kjøpt på Cubus og er i fargen Ivory 105. Denne husker jeg heller ikke hva kostet, men den selges på Vita også, for 159,-

Jeg skal kanskje en tur til byen i morgen med mamma også, så om jeg kjøper noe da, så vil det mest sannsynlig komme enda et slik innlegg i morgen, eller på lørdagen.  Så om du er interessert i innkjøps innlegg, følg med! Om du har noen spørsmål, likte sminkeproduktene eller capsen, så legg gjerne igjen en kommentar i kommentar feltet. Ellers ønsker jeg dere en fin dag, så blogges vi snart.
Sneakers er jo en veldig stor trend i år og jeg bare elsker sneakers. Så når jeg fikk øye på disse måtte jeg bare kjøpe de! Disse er utrolige gode å gå i, sålene er utrolig gode. Itillegg til at jeg synes de ser bra ut. Jeg er utrolig fornøyd med skoene, å gleder meg til å bruke de mye i vår og til sommeren. Jeg kjøpte faktisk disse på xxl om noen lurte, dere finner de --> her. 


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Meg <3 · Mote · Outfits · TagsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end