Nå sitter jeg i senga og spiser en veldig, veldig sen frokost. Det er jo sommerferie nå og sommerferie betyr sene kvelder, lange morgener og ødelagt døgnrytme, am I right? Jeg satt opp gaaaanske lenge i natt for å se ferdig sesong 6 av White Collar på netflix. Det er en kjempe bra serie og jeg anbefaler den kjempe mye til dere som liker serier som inneholder FBI, drama, gåter og mysterier.  Etter jeg har blogget ferdig skal jeg begynne å se american horror story - hotell, siden jeg ikke har rukket å se den sesongen enda. Tror det blir mye netflix titting i ferien om det skal være så dårlig vær som det er her i Trondheim. Satser på at det i alle fall blir noen finværsdager i løpet av sommerferien, for hvis ikke blir denne jenta sittende mye hjemme foran pcen.


 
Akkurat nå sitter jeg å ser på bilder fra Gran Canaria turen jeg var på i vinter og mimrer tilbake til varmen. Selv om det er sommerferie så er det ikke så veldig varmt her i Norge (hvertfall ikke i Trondheim) og det hadde vært utrolig godt å reise til varmen igjen. Det blir nok desverre en stund til neste ferietur til utlandet da. Vet at det er mange som bruker å reise til varmere strøk i sommerferien, men det blir ikke noe av det på meg i år. Men om noen uker skal jeg kanskje reise til Oslo da, så det blir jo spennende det også, selv om det ikke er like varmt der som i Gran Canaria. Oslo er en utrolig fin by og jeg gleder meg masse til å dra dit igjen. Kommer selvfølgelig til å dele ting fra Osloturen på bloggen når den tiden kommer. 

Processed with VSCO with hb2 preset


 
Jeg snublet over en oppskrift på hjemmelaget karamell frappe og jeg fikk så utrolig lyst å teste den ut. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, selv om jeg gikk tom for karamell saus og det ble kanskje litt for lite av det. Oppskriften kan du finne her♡ Ble et ganske sent innlegg i dag og jeg beklager veldig for det. Har brukt første dagen av sommerferien på å være ute med venner i finværet. Jeg har også vært på en avslutningsfest i skogen siden det er tradisjon på siste skoledag. Blir nok et litt lengre og mer interessant blogg innlegg senere. Vi blogges mer i morgen! 
I dag var siste skoledag før sommerferien og siste dag på grunnskolen for meg. Nå har jeg mottatt vitnemålet mitt og er offisielt ferdig med 10 år skolegang. Dette har vært en veldig emosjonell dag, men mye tårer og klemming. Tenk at når sommerferien er over så skal vi ikke gå i klasse sammen lengre og at vi begynner på helt forskjellige skoler... Det blir både spennende, trist og interresant på samme tid. Det blir godt å starte på videregående, bli kjent med nye folk og få velge mer selv når det gjelder utdanning, men det er samtidig så vondt å si hade til alle sammen. Mange her kommer jeg ikke til å ha noe mer kontakt med etter sommeren, flere ser jeg kanskje aldri igjen. Det er litt rart å tenke på egentlig... Mange her har jeg jo gått sammen med siden barnehagen og kjent omtrent hele livet mitt, så det føles veldig unaturlig ut å kanskje aldri se de igjen.

Jeg vil bare si tusen takk for alle herlige minner klasse 10C, og for alle de tre fantastiske årene på ungdomsskolen. Vil også si lykke til videre i livet, både til de jeg har gått sammen med på ungdomsskolen i tre år og de jeg har gått med på skole i 10 år. Dere er en helt fantastisk gjeng og ingen skole har bedre miljø, lærere og folk som på denne skolen. Jeg kan si med hånda på hjerte at ingen er så inkluderende som klassen vår og har så fucka humor. Kommer til å savne dere kjempe masse!


We made it bitches, ferdig med 10 år skole! Og videregående - we are ready for you (etter sommerferien selvfølgelig..)
 
Åhhhh, jeg er så utrolig glad for å kunne våkne helt av meg selv i dag, uten en irriterende alarm som gnager hull i ørene på meg! Det er så sinnsykt herlig å få tatt igjen litt søvn etter en slitsom uke med skole, innleveringer, prøver og lange skoledager. 

 

I går var jeg på 40-årsdag til en venninne av familien, noe som var utrolig koselig, selv om klokka ble ganske mye til slutt. Når jeg hadde kommet hjem var jeg helt gåen etter en lang dag, så det tok ikke lang tid før jeg sovnet for å si det sånn! Jeg rakk derfor ikke å se den nye episoden av skam i går, så det første jeg gjorde når jeg sto opp i morges var å ta opp mac´en. Fyyyysøren, det var så sinnsykt bra! Må være den beste og mest romantiske episoden serien har hatt hittil. Men nok om skam, skal ikke spoile hva som skjedde for de som ikke har sett det enda, haha.

 

Resten av dagen skal jeg spise masse smågodt og fajitas, se på supernatural (som er en av de beste seriene jeg noen gang har sett), sove enda mer og bare ta det med ro. Noen dager er det bare midt i blinken å bare "chillen" hjemme.

 

Ja, jeg vet... Jeg ser ut som en okse, haha... Av en eller annen grunn så fikk jeg tilsendt en fake nese piercing i går sammen med noen sminkekoster jeg bestilte på aliexpress. Aner ikke hvordan den havnet der, men synes det var gøy å se hvordan jeg ville ha sett ut med ring i nesen.

 

 


 

I går var det hele 30 grander (!!!) atme hytta vår, så vi måtte selvfølgelig ta oss en tur på stranda. Det var helt umulig å sitte atme hytta i varmen, for det var omtrent ikke noe vind der heller. Fysøren, hvem trenger vell syden, når vi i det minste har noen slike varme dager her i Norge? Det var utrolig deilig å ligge å sole seg i varmen og å ta seg en dukkert etter å ha lugget å kokt i sola... Men så smart som jeg er, glemte jeg å smøre meg med solkrem på ryggen. Det ble ille. Veldig ille. Jeg er så å si en levende tomat på ryggen nå, å det svir som bare rakkern. Hadde jeg solt meg i kanskje 10 minutter til, hadde jeg vært lilla. Får bare håpe at rødfargen går over til å bli brunfarge og ikke begynner å flasse, men jeg tviler sterkt... 

 

Er så utrolig deilig med slike varme dager, men jeg har funnet ut at det er viktig å bruke solkremen.
Så folkens: bruk solkrem! Med mindre du vil bli like rød som meg, få drittvondt,  begynne å flasse og vil ha hudkreft. 

 
Nå har jeg endelig kommet hjem fra en lang tur i både Kristiansand, Oslo, Stavanger og Lillehammer! Det har vært veldig gøy å se noe nytt, å prøve noen nye ting, men jeg kjenner det er utrolig deilig å være hjemme igjen.  

På turen har jeg vært i Kongeparken i Stavanger, noe som var utrolig morsomt. Vil anbefale alle å ta seg en tur dit! Når vi skulle i Kongeparken måtte vi selvfølgelig sove over et sted, så da bodde vi på et hotell i Sandnes i to netter. Jeg har også vær å sett litt i rundt i Oslo by og i Kristiansand by, å bodd på hotell i begge byene.  Til slutt tok vi turen innom Lillehammer på veg hjem. Vi sov på en camping plass rett atme Hunderfossen familiepark, så vi måtte selvfølgelig ta oss en tur innom parken også før vi kjørte videre hjem. Det var utrolige fine hoteller og en kjempe gøy tur, men "borte bra, hjemme best". Har savnet sengen min veldig, så blir deilig å sove i sin egen seng i natt.

 
Beklager for at det ikke ble noe blogg innlegg i går, jeg har var veldig opptatt med venner, rydding og passing av lillebrødre. Hehe..

Nå sitter jeg å spiser pannekaker med nugatti og banan, kjempe sunt kosthold, I swear..  I dag skjer det ikke noe spesielt for min del. Om ikke så lenge så skal jeg på skolen, deretter skal jeg bare være hjemme å slappe av, eller dra ut med noen venner. Ganske kjedelig og enkel dag egentlig.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om for tiden, å synes det er så kjedelig med basice hverdagsinnlegg. Blir derfor veldig takknemlig om dere legger igjen noen ønsker og tips om hva jeg skal blogge om. For jeg har ingen anelse om hva dere liker å lese om, haha...
Ingenting er bedre enn å starte dagen med en god (og litt usunn) frokost!

I dag skal jeg og mamma en tur til byen å shoppe litt. Ellers skal jeg bare slappe av med netflix,, instagram, blogging og snapchat, haha. Om jeg kjøper noe i byen, som jeg mest sannsynlig kommer til å gjøre, så vil det komme et innkjøps innlegg til kvelden. Så om du er gira på å se hva jeg har kjøpt, så er det bare å ta en titt innom bloggen.

  

Nå skal jeg bare spise opp resten av maten min, slappe av litt og gjøre meg klar til å dra til byen. Hva skal dere gjøre i dag? 
 
Nå er snart den første uken i Mai ferdig folkens! Shit, føler tiden går veldig fort og tipper denne måneden kommer til å være over før vi vet ordet av det. Ikke så lenge til sommerferie heller nå, ahhh, herlig. Gleder meg kjempe mye til sommerferie, tipper at det ikke bare er jeg som gledes, haha. Vell, i dette innlegget tenkte jeg å dele planene mine og målene mine for resten av Mai. Hadde egentlig tenkt å ha et slikt innlegg før måneden startet, men med så mye stress med skolearbeid, tentamener osv, føk tiden i fra meg. Så mange ting jeg skulle ha gjort, men som jeg aldri har tid til. Så mange planer, så lite tid.

 

♥ Farge og klippe håret

Er lenge siden jeg har farget håret nå og jeg har fått enormt ettervekst. Håret har også blitt veldig slitt på tuppene, så det er på tide å gjøre noe med det nå, før konfirmasjonen.♥ Konfirmasjon
Allerede på lørdagen skal jeg konfirmeres og jeg gleder meg kjempe mye. Jeg skal også i konfirmasjonen til ei barndomsvenninne i morgen.

 

♥ Feire 17. Mai

Må jo selvfølgelig feire 17. Mai i år også. Tenker kanskje å gå i tog også i år, bare for å kunne vise fram bunaden min. Ahh, jeg elsker bunaden min, graffeldrakt is love, draffeldrakt is life<3

 

♥ Tivoli 

Har lenge planlagt å dra på tivoli med noen venner, så dette skal utføres, haha. Man blir aldri for gammel for tivoli, det er jo kjempe gøy!

 

♥ Tentamener 

Tentamens tiden er alltid like kjipt, men det må gjennomføres. Målet mitt er derfor å gjøre det så godt jeg kan på alle tentamene, lese og studere hardt. 

 

♥ Spise sunt og trene

Har alltid hatt et mål om å få et sunnere kosthold, få en mer trent kropp og bli mer våken, men det fungerer aldri... Men denne måneden skal det fungere! Nå som det har blitt varmere ute blir det lange gåturer og jogging. 

 

// Har du noen planer for resten av Mai? Flere som skal konfirmeres i år? //
Hei dere! Nå er det endelig påskeferie og i ferien min kommer jeg til å være mye på hytta. Hele familien våknet tidelig i dag, slik at vi kunne komme fram til hytta i passe tid. Så når vi kom til hytta var det bare å pakke ut, lage middag og slappe av. Jeg og mamma tok oss også en liten gåtur i området, siden vi hadde vært så stillesittende hele dagen. 


 

 

Hva skal du gjøre i ferien?  //  Ha en fin påskeferie!
 

Etter jeg våknet flere ganger i løpet av natten med hoste, vond hals, tett nese, ørebetennelse og hadde feber valgte jeg å holde sengen i dag. Så og si hele familien er syk, så det har blitt en rolig dag i huset her. Det er så utrolig kjipt å være syk.. Skulle egentlig vært på skolen, siden vi hadde både fagsamtale i Krle og framføring i musikk. Men det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Er man syk og sengeliggende, så er man syk og sengeliggende, haha. Jeg måtte derfor holde sengen i dag. Tok med meg dyna på sofaen å lå og så serier og slappet av. Må vell jobbe litt med lekser etterpå også.

 

 

  


Er så utrolig sulten nå og jeg skal prøve å få i meg noe å spise. Frister ikke med mat akkurat nå, men kan jo alltids prøve meg på en liten matbit. Er jeg den eneste som mister all matlysten når jeg er syk? Har ikke lyst på godteri engang, å det er ganske så sykt. Jeg som ellers er sååååå glad i godteri. Men trenger mer næring for å bli frisk, så får vell bare presse i meg en liten mat bit.
 

Hva har dere gjort i dag? Flere som er syk?


Rakel Strøm
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · November 2016 · Oktober 2016 · September 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Bilder · Blogg · Deep shit? · Hverdag · Innkjøp · Inspirasjon · Interiør · Makeup · Meg <3 · Mote · Outfits · Tags · TipsSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits google_ad_section_end